26 Haziran 2012 Salı

Salatalarla Kilo Vermek İçin 4 İpıucu

Burada kilo vermek ve iyi için onu uzak tutmak yardımcı olacak 4 yolu vardır:

1. Diyet - Bazı insanlar daha az yerseniz kilo sadece onları kapalı düşecek fikrine sahip görünmektedir. Tersi size önerilen günlük kalori alımının ulaşmak değil, özellikle eğer gerçekten doğrudur. Kısa düşen Eğer vücudunuzun yemek ve size enerji vermek için şeker için kapatırım bu gıda almak için gidiyor. Şeker dolu bir vücut eşit kilo kaybı değil, ancak sağlıklı ve dengeli beslenme nedir yok. Ayrıca önümüzdeki saatler içinde verecek ekstra enerji çok şaşırttı olması muhtemeldir gibi, sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlamak için emin olmalısınız.

2. Egzersiz - Siz mutlaka bir spor salonuna gitmek ve katılmak zorunda değilsiniz, ama denemek ve egzersiz her gün 30 dakika taahhüt edilmelidir. Bu sizin mahallede hatta bisiklete binmek etrafında bir yürüyüş kadar basit olabilir. Eğer kahvaltıdan önce bir yürüyüş sıkmak olabilir, o zaman enerji başka bir destek alırsınız.

3. Notlar alın - bir yiyecek günlüğü tutmak her zaman kilo vermeye çalışıyoruz harika bir fikir. Çevrimiçi ve bu size kilo kaybı artırmak için yeme gereken ne iyi bir fikir verecektir olarak, kalori ve mümkün olduğunca beslenme konusunda olduğu kadar öğrenmeye çalışmalısınız. Her gün tüketmek gerektiğini tam olarak kaç kalori size kalori hesap makineleri dahil olmak üzere online ücretsiz kaynaklar, bir ton vardır. Dergi her şeyi takip etmek gerçekten sizi her gün yedim ne daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır.

4. Gerçekçi olun - Amacınız, daha sonra belirlenen gerçekçi hedefler kapalı kalacak kilo kaybı sağlamak için ise. Bu birkaç hafta içinde 40 ila 50 £ kaybetmek gidiş değildir ve sadece sağlıklı değil görebilsem bile. Yaşam tarzı değişiklikleri yaparak ve vücudunuz için sağlıklı bir şekilde kilo alarak iyi bir araç için ağırlık kaybetme; bunu ve sadece kaybetmek değil.

İsmim Jeff Conklin ve ben 15 yıldır kilo kaybı ilkeleri araştırma edilmiştir. Birçok kişi kilo Ben yardımcı oldu, daha iyi ve sağlıklı hissediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder