13 Haziran 2012 Çarşamba

Salata Bling - Nasıl Tohum, Yeşiller ve daha fazla Up With Perk Sondaj Salatalar için


Yerine yaprak marul başkanı marul, satın alıyorsanız, o zaman, salatalarınıza sıkıcı olduğunu merak ediyorum. Baş marul iyidir, ama sadece bir bardak su vardı, sadece kadar besin değeri olacaktı. Hayır, ne gerek bu tat tomurcukları uyanmaya şeydir. Kullanıcı marul ve yeşil kaba küçük bir kaza ile başlayalım.

Butterheads, crispheads veya buzdağları, yaprak marul ve marul veya cos: ABD marul ise genelde dört kategoriden birine ayrılmıştır. Bunların hiçbiri yenilebilir bitki yaprakları olan yeşillikleri ile karıştırılmaması gerekir. Bibb ve Boston marul gibi Butterhead çeşitleri, tatlı, açık yeşil yaprakları ile birlikte küçük, yuvarlak gevşek kafaları var. Crispheads veya buzdağlarının besinlerin daha büyük, daha kompakt ve çok düşüktür. Onlar solgunluk dirençli olmaları nedeniyle Ama distribütörler için çekicidir. Aksine yaprak marul, koyu renkli olan daha fazla vitamin var, daha lezzetli ve daha hızlı yağma. Mercimek koyu yeşil dış yaprakları ve olanları içine çakmak vardır. Onlar biraz acı tadı ve gevrek dokusu vardır.

Onlarla ne yapacağını bilmiyorum çünkü birçok insan, bakkal yeşillikleri bölümü görmezden. Yeşiller karalahana, hindiba, karahindiba, hardal ve şalgam gelen ve besin ve lezzet bakımından zengindir. On dakika, buhar onları ya da sadece onlar için çiğ yemek için kaynar suda pişirin olabilir. Eğer tatlar aşina iseniz küçük porsiyonlar deneyin. Eğer picante ve diğer sıcak soslar gibi Eğer, onlar salata dikmek için neler yapabileceğinizi için baharatlı yeşillikler seveceksin.

Yani temel yeşil sebzeler gitmeye hazır olsa bile, gel nasıl hala whelmed altında biraz hissediyorum? Bir salata ile renk ve doku hem de eklemek için bir yolu, diğer sebzeler eklemektir. Nasıl bir sarı veya kırmızı dolmalık biber hakkında, C vitamini ile dolu? Karnabahar bazı bit atmak ve şimdi renk çanak çok daha çekici görünüyor kurmaya başlar. Ama bir et ve patates insansın. Proteinin nerede?

Bir salata et ekleyemezsiniz diyor bir yasa yok. Eğer bir ızgara varsa, salata üstüne yerleştirmek veya yan yemek biraz tavuk kadar pişirin. Fasulye protein başka büyük kaynağı olup dolduruyor. Büyük kuzey, böbrek ve lima fasulyesi büyük seçimlerdir. Protein, aynı zamanda somun elde edilebilir. Bazı çıtır badem deneyin.

Sizin çeşni etrafında dolaşmaya ve ne olduğunu görmek. Nasıl bazı zeytin, kurutulmuş domates ve enginar hakkında biraz tang eklemek için? Senin baharat kabine bak. Salata bazı tohumları serpmek için korkmayın. Susam, rezene, haşhaş, dereotu, anason veya ayçiçeği mükemmel vitamin dolu seçimlerdir. Bir seçim olduğunu ve nasıl hoşlandığını görmek dönün. Unutmayın, biraz hayal gücünüzü kullanın söz verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder