13 Haziran 2012 Çarşamba

Eski Tarz Salatalar çeşitli için Tarifler



Bu eski moda yemek tarifleri tekrar eve götürmek için eminiz! Wilted Marul ve Tuna-Makarna bir antre salataya Bezelye için Kalıplı bir Kremalı Havuç Somun itibaren, bu eski davranır ile zamanda geriye gidebilirsiniz.

KREM HAVUÇ SOMUN KALIP
Güzel ve lezzetli jelatin salata kalıpları hatırla? Bu eski tarifi iyi biri yapar!

1 paket (6 oz) portakal aromalı jelatin
2 su bardağı sıcak su
1 fincan kalın ekşi krema
1 ezilmiş ananas (boşaltma yok) (1 2/3 su bardağı) can
2 su bardağı rendelenmiş havuç
1/2 bardak kıyılmış ceviz

Bitkisel yağ ile hafifçe yağlayın bir salata kalıp (değil zeytinyağı).

Bir kabın içinde jelatin üzerinde çok sıcak su dökün ve jelatin tamamen eriyene kadar karıştırın.

Yavaş yavaş iyice karışana kadar karıştırarak, krema soğuma jelatin karışımı ekleyin. Karışım jel başlayıncaya kadar soğutun (biraz daha kalın olur).

Ananas, havuç ve fındık ilave edin. Yaklaşık 4 saat, firma kadar kalıp ve soğuk dönüştürün.

Soğutulmuş bir porsiyon tabakta salata bir yatağa Unmold.

8 ila 10 hizmet vermektedir.

KÜÇÜK YEŞİL PEA SALATASI
2 PKGS (10-oz her) dondurulmuş küçük bezelye, çözülmüş
2 su bardağı doğranmış kereviz
1 su bardağı kaju
1/2 bardak doğranmış yeşil soğan
12 dilim pastırma, kızarmış ve ufalanmış
1 su bardağı ekşi krema
1/4 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber

Bezelye, kereviz, kaju fıstığı, yeşil soğan, ve bir kapak olan geniş bir kapta pastırma birleştirin. Ekşi krema ile tuz ve karabiberi karıştırın. Bezelye karışıma ekşi krema ilave edin ve ceket için hafifçe karıştırın. Kapak ve servis etmeden önce iyice soğutun.

8 ila 10 kişi Serves

Wilted MARUL SALATASI
Bu eski tarifi marul ve yeşil soğan miktarı ise, kendi üzerindedir.

2 dilim pastırma
1/4 fincan sirke
2 çorba kaşığı su
yeşil soğan, doğranmış
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker (veya tadı daha)
Biber
Yaprak Marul
1 sabit pişmiş (haşlanmış) yumurta

Fry ve domuz pastırması 2 dilim parçalanır. Diğer malzemeler (marul ve yumurta hariç) ekleyin ve bir taşım kaynatın. Derin bir kaba marul üzerine dökün. Doğranmış sert pişmiş yumurta, ekleyin. Marul daha büyük bir miktarda Çift tarifi.

TUNA-MAC ÖĞLE YEMEĞİ SALATASI
1 kutu (7-oz) dirsek makarna
1, ton balığı (7-oz) can suyu süzülmüş ve kuşbaşı
4 dilim lite süreci Peynir ürün (Velveeta-tipi) küçük parçalar halinde kesilmiş
1/2 bardak doğranmış yeşil biber
2 yemek kaşığı doğranmış pimiento
Soyunma 6 yemek kaşığı şişe düşük kalorili İtalyan salatası
2 çorba kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı hazırlanan horseradish
1/2 çay kaşığı sarımsak tuz
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
8 orta boy domates, tüm yol boyunca takoz haline getirilip değil

Paketin üzerindeki kullanma talimatına göre makarna hazırlayın; süzün. Bir kapta domates hariç tüm malzemeleri birleştirip iyice karıştırın. Iyice soğutun. Açıldı domates içinde makarna karışımı servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder