13 Haziran 2012 Çarşamba

Danışma İş İşçiler İçin İki Büyük Kilo Kaybı Salatalar



Bu, büyük bir salata. Taze, hafif ve lezzet dolu var. Eğer s biraz maceracı hissettiğiniz ve gitmek ve onu bulmak istiyorum, bezelye, elma patlıcan, lahana ve yılan fasulye gibi bazı çiğ sebzeler ekleyerek, en iyi Asya piyasalarında bulundu.

Göz fileto veya viski fileto ve 150gm parça

Istiridye sosu ve tatlı soya sosu

Taze soğan 2 sap, ince dilimlenmiş

1 Lübnan salatalık yarım kesilmiş ve ince uzunlamasına dilimlenmiş

6 - 8 kiraz domates, ikiye bölünmüş

½ demet nane

½ demet kişniş

Limon 1 çubuk ince dilimlenmiş

1 kırmızı biber, julienned

100gm ezilmiş fıstık

2 yemek kaşığı kavrulmuş pirinç (isteğe bağlı)

Sosu için:

İki ıhlamur Suyu

Tatmak balık sosu

Tatlı biber sosu

Chilli tozu - opsiyonel

2 çorba kaşığı beyaz şeker

Kadar sıcak bir tavada sonra sararmış yaklaşık 10 dakika bekletin, istiridye ve tatlı soya eti Rub az-orta ya da zevk ve dinlenme için. Birlikte salata malzemeleri geri kalanı karıştırın ve bir kenara koyun. Ince sığır eti dilimleyin ve salataya ekleyin.

Sosu için, bir kapta malzemeyi birbirine karıştırın. Tadı, sıcak, tatlı, tuzlu, ekşi ve olmalıdır. Herkesin kendi zevkleri vardır gibi ben kasten, size miktarlarda yapmamışlar.

Bir sonraki gün için hazırlık yapıyorsanız Yine, bunu yemeye ihtiyacınız kadar bunu elbise yok emin olun. , Ki en önemlisi çoğu gibi, bu salata tazeliği var.

Kavrulmuş pirinç, altın kahverengi kadar orta ateşte kuru bir tavada yapışkan pirinç yarım fincan kavurun. Bir baharat değirmenleri de ince bir toz veya bir havanda için eziyet. Pirinç benzersiz bir doku verir ve hava geçirmez bir kapta da devam edecektir. Eğer bir çeşni için çiğ sebze kullanmaya karar verirseniz, ¼ 'nin içine elma patlıcan kesilmiş lahana break up ve bezelye patlıcan bütün terk ederken, 2 cm uzunlukta yılan fasulye kesti. Çiğ sebze yemek için iyi bir denge sağlar. Işe alıyorsun Ama eğer bunları gerek yoktur.

Çilek ve Badem Salatası Roast Kingfish

İster inanın ister inanmayın, bu salataya çalışmalarında lezzet kombinasyonları oldukça iyi. İsterseniz, aromatikler ile hafif bir sebze stok, balık ağartmak olabilir.

1 uskumru ve 180gm parçası ya da herhangi bir firmanın beyaz etli balık

Zeytinyağlı yemekleri

¼ meyve sepeti çilek, dörde

½ su bardağı nane rendelenmis

¼ fincan dereotu ipuçları

2 yemek kaşığı çam fıstığı kavrulmuş

100gm ufalanmış keçi peyniri

1 fincan su teresi

¼ ince dilimlenmiş kırmızı soğan

1 soğan ince dilimlenmiş

1 çorba kaşığı siyah susam

Pansuman:

30ml balzamik sirke

50ml zeytinyağı

Tuz ve biber

200 ° C ön ısıtma fırın Tuz ve biber ile sıcak bir tavaya Kingfish cildi aşağı ve mevsiminde. Biraz kahverengi bekleyin ve fırına yerleştirin. , Yaklaşık 7 dakika boyunca sırayla pişirin ve pişmiş kadar fırında bekletin. Fırın ve dinlenme çıkarın. Birlikte salata malzemeleri karıştırın. Eğer ertesi gün işe alarak yapıyorsanız, yeniden ısıtma, böylece balık ayrı tutmak. Balık kaçak avcılık için: Böyle Campbell hisse senetleri gibi, kaliteli bir sebze suyu alın. Bir tencereye Isı ve defne yaprağı, kekik, bir delikanlı, bir arpacık soğanı, bazı karabiber ve biraz tuz bir çift ekleyin. Kaynamaya sonra kaynatın ve. Balıkları ekleyin ve pişene kadar pişirin ama parçalanıyorum değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder