13 Haziran 2012 Çarşamba

Salata Temelleri - Mükemmel Salatası nasıl yapılır



Salatalar yemek zamanı standart haline gelmiştir. Kremalı patates salatası veya merkez aşaması için doyurucu bir makarna salatası Garnitür karıştırmak, bazı karışık yeşillik bir başlangıç ​​kursu bölün. Şimdi bizim salata temelleri üzerinde fırça sağlar.

Salata Yeşiller Depolama ve Elleçleme seçilmesi

Hiç çürükler, renk değişimi veya solma taze, canlı yeşiller seçmek isteyeceksiniz.

Sen aşağıdan seçin veya lezzetli bir yeşil salata için istediğiniz gibi birçoğu gibi karıştırabilirsiniz.

1. Roka, turp yaprağı benzer küçük ince, koyu renkli yaprakları vardır. Sen daha hafif bir lezzet için küçük yaprakları seçmek isteyeceksiniz.

2.Radicchio, küçük körpe yaprakları ve bazı ne acı bir tada sahip küçük bir gevşek yaprak lahana gibi görünüyor.

3. Karışık Salata Yeşiller (Hazır) Sen büyük süpermarketler ve bakkallarda satışı bu bulacaksınız ve diğer salatalar birçok için bir üs olarak bu salata kullanabilirsiniz.

4. Ispanak, bebeğim ıspanak paketleri seçin ve herhangi bir salataya lezzet bir sürü ekleyebilirsiniz. Bebek ıspanak da sizin için çok iyi.

5.. Lahana, sizin karışıma küçük doğranmış kırmızı, mor ya da normal lahana eklemek ve bu seçim ile vücudun çok, lezzet, ve derinlik ekleyebilirsiniz.

6. Vahşi Yeşiller, genellikle bir hazır ambalajlı olarak satılan bu karışımı bulacaksınız ve karahindiba, meşe yaprak marul, kuş otu, frenk maydanozu, ve birkaç diğerleri sayılabilir. Bu lezzet bir sürü paket.

7. Iceberg, bu bir sürü insan kullandığınız eski zaman favorilerimden biri. Uzun şeritler onu parçalamak ve bir nefis benzersiz doku ekler.

Bir kez sen tatlı kırmızı soğan, turp, biber, yeşil soğan, frenk soğanı, salatalık, brokoli, konserve yikanmis fasulye, biber, ton balığı, tavuk, bebek mısır, ve diğer bir çok seçenek ekleyebilirsiniz sizin yeşil karışımı seçtiniz Daha fazla isteyen de dahil olmak üzere kişi olacak bir nefis lezzetli salata ile gelip.

Hiç çürükler, renk değişimi veya lekeler var, taze ve canlı yeşillikler seçtiğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Yeşillikler solgunluk ya da onları atmak renksiz ve kullanmayın bakmak durumunda.

En iyi sonuçlar daha lezzetli olanlar ile hafif aromalı yeşillikleri karıştırıp için. Vücut ve lezzet bir sürü lezzetli lezzetli salata oluşturmak için atılan bir kaç çam fıstığı ile ıspanaklı buzdağı atarak deneyin. Daha fazla isteyeceksiniz olacak lezzetli bir tedavi için beyaz peynir, doğranmış taze domates ve ufalanmış bacon ile Başa.

Domates onları çok su kadar beklemek zorunda sizin sadece hakkında domatesleri ekleyip önce salata hizmet vermeye hazır. Şimdi bit pazarlarında ve çiftçi pazarlarında gösteren tüm yeni yadigarı domates deneyin. Bunu yaparsanız, bazı lezzetli yeni tatlar bulacaksınız.

Ve nihayet herhangi bir reçete taş yazılır. Kutunun dışında düşünme deneyin ve beğendiğiniz kombinasyonları ile geldi. Sizin istediğiniz ya da birbirlerini tamamlıyorlar ya da olmalı o tatlar peşinde. Çam fıstığı, ince doğranmış hamsi, insanları çok seviyorum emin olabilirsiniz nefis yeni tatlar ortaya çıkarmak için mavi peynir veya diğer özel malzemeleri ufalayarak eklemeyi deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder